dilluns, 3 d’agost de 2020
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

L’obra Social La Caixa concedeix un ajut de 6.000 euros a un  projecte de Salut Integrativa de l’Hospital de Terrassa

L’obra Social La Caixa concedeix un ajut de 6.000 euros a un projecte de Salut Integrativa de l’Hospital de Terrassa


Terrassa, 23 d’octubre de 2019.  Un any més, el Consorci Sanitari de Terrassa i l’Obra Social La Caixa han signat un acord on l’Obra Social concedeix un ajut a la Unitat de Salut Integrativa del CST.

Aquesta unitat aposta per un enfocament orientat no només a la malaltia, sinó també a la creació de la salut i al benestar dels pacients. Té com a objectius principals millorar la tolerància als tractaments convencionals, fer un abordatge dels possibles efectes secundaris dels mateixos i la millora de la qualitat de vida dels pacients, incorporant teràpies complementàries amb evidència científica.

Els professionals del CST s'hi dediquen i treballen de forma voluntària, però és necessari una part de finançament per fer front al pagament de dos terapeutes externs i l'anàlisi estadístic per avaluar les dades resultants.

El Dr. Alfredo Garcia, director-gerent del CST, el Sr. Xavier Verdaguer, director econòmic del CST,  i el Sr. Jorge Sancho, Director de Banca d’Institucions de CaixaBank, van formalitzar la col·laboració per la qual l’Obra Social La Caixa seguirà participant en el desenvolupament de la Unitat, amb una aportació de 6.000 euros.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea