dilluns, 3 d’agost de 2020
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

Assamblea General TEC-SALUT

Assamblea General TEC-SALUT


El passat 30 d’octubre es va celebrar l’assemblea general de la comunitat TEC-SALUT dins del marc del IoTSW2019 a la Fira de la Gran via de Barcelona. Durant l’assemblea la Dra. Mireia Giménez va explicar l’estat de l’art de la comunitat TEC-SALUT.


Durant la jornada, els líders dels projectes concedits a la comunitat varen procedir a fer una actualització dels objectius assolits dels projectes i els reptes pendents. Entre els projectes concedits a la comunitat hi ha dos projectes amb participació del Consorci Sanitari de Terrassa (CST).


El projecte NANONAFRES pel desenvolupament d'una nanomedicina tòpica, per tractar a pacients que presenten úlceres per insuficiència venosa crònica de llarga evolució que facilita l’epitelització i el tancament de la úlcera i que compte amb el lideratge del doctor Lorenzo Alvarez y la Sra. Loli Hinojosa de la unitat de ferides cròniques CST i també amb el suport del servei de farmàcia CST.


El projecte DIALCAT, que pretén observar evidències de la diabetis com accelerador de deteriorament cognitiu, alhora que abordar l’adherencia al tractament, i que compte amb el lideratge de la Sra. Maite Franco i amb la participació dels equips de primària i salut mental del CST. Alhora es va fer una sessió de compra Pública d’innovació amb experiències de l’AQUAS, ACC10, el Parc Taulí de Sabadell i un representant d’empresa.
(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea