diumenge, 15 de desembre de 2019
  
 
GRUP CST > Qui som > Comunicació i premsa
>

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa Filtre per any :    

Venda d

Venda d'articles nadalencs per part del Servei de Rehabilitació Comunitària


Terrassa, 11 de desembre de 2019. Els usuaris del Servei de Rehabilitació Comunitària de Terrassa, de l'Àmbit de la Salut Mental del CST, han instal·lat un punt de venda al hall de l'Hospital de Terrassa i al CAP Sant Llàtzer, durant una setmana,  amb articles de regal i objectes de decoració nadalenca confeccionats per ells mateixos.

(+)
El Govern aprova una nova marca que integra la diversitat del sistema públic de salut

El Govern aprova una nova marca que integra la diversitat del sistema públic de salutEl Govern de la Generalitat ha aprovat aquest matí la creació d’una marca per identificar visualment, i d’una manera més integral i global, el conjunt del Sistema de Salut Públic de Catalunya. Aquesta marca va acompanyada d’un nou logotip i d’un nou símbol. La marca és fruit d’un treball conjunt que ha implicat i consultat, mitjançant diferents processos,  ciutadans i professionals del sistema de salut d’arreu de Catalunya.

(+)
Ramon Olivé, cap del servei de Medicina de l’Esport CST/CAR, Premi a l’Excel·lència Professional 2019

Ramon Olivé, cap del servei de Medicina de l’Esport CST/CAR, Premi a l’Excel·lència Professional 2019Terrassa, 21 de novembre de 2019 - El passat 21 de novembre, el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB) va reconèixer públicament la tasca del Dr. Ramon Olivé, cap del servei de Medicina de l’Esport CST/CAR, amb el Premi a l’Excel·lència Professional 2019. 

(+)
El servei de Rehabilitació Comunitària de Terrassa fa una visita per Barcelona com a premi a la millor felicitació de Nadal

El servei de Rehabilitació Comunitària de Terrassa fa una visita per Barcelona com a premi a la millor felicitació de NadalTerrassa, 21 de novembre de 2019 - Amb motiu del premi a la millor felicitació de Nadal obtingut l’any passat, el Servei de Rehabilitació Comunitària de Terrassa  va gaudir d’una sortida per Barcelona el passat 21 de novembre. 

(+)
L’Hospital de Terrassa acull l’exposició fotogràfica itinerant “Herois i Heroïnes” sobre ostomia

L’Hospital de Terrassa acull l’exposició fotogràfica itinerant “Herois i Heroïnes” sobre ostomia


Terrassa, 11 de novembre de 2019 – L’Hospital de Terrassa acull l’exposició Herois i Heroïnes que recorrerà els hospitals de l’estat espanyol durant 2019 i 2020 com a homenatge a totes les persones que viuen o han viscut amb una ostomia. També és un tribut a tots els professionals infermers i infermeres estomaterapeutes, que amb les seves cures especialitzades i la seva atenció personalitzada tracten, recolzen i assessoren als pacients portadors. 

(+)
Intimitat i confidencialitat a la IV Jornada del Comitè d’Ètica Assistencial

Intimitat i confidencialitat a la IV Jornada del Comitè d’Ètica Assistencial


Terrassa, 8 de novembre de 2019 – L’Hospital de Terrassa va acollir, el passat 8 de novembre, la IV Jornada del Comitè d’Ètica Assistencial del Consorci Sanitari de Terrassa (CST), enguany sota el títol “Intimitat i confidencialitat: Una reflexió des de l’ètica”. 

(+)
L’e-MedRec Tool, projecte presentat a la 4a Parada de la Ruta de l

L’e-MedRec Tool, projecte presentat a la 4a Parada de la Ruta de l'Excel·lència a l'Hospital de Terrassa


Terrassa, 6 de novembre de 2019 - El passat 6 de novembre l’Hospital de Terrassa va acollir la “4a Parada de la Ruta de l'Excel·lència”, una jornada organitzada per la Societat Catalana de Farmàcia Clínica amb Roche, amb l’objectiu de presentar i debatre sobre l’e-MedRec Tool, una plataforma electrònica de suport a la conciliació de la medicac integrada als processos de prescripció a l’ingrés i a l’alta hospitalària del Consorci Sanitari de Terrassa (CST). 

(+)
Assamblea General TEC-SALUT

Assamblea General TEC-SALUT


El passat 30 d’octubre es va celebrar l’assemblea general de la comunitat TEC-SALUT dins del marc del IoTSW2019 a la Fira de la Gran via de Barcelona. Durant l’assemblea la Dra. Mireia Giménez va explicar l’estat de l’art de la comunitat TEC-SALUT. 


(+)
Dia Mundial de l’ICTUS a l’Hospital de Terrassa

Dia Mundial de l’ICTUS a l’Hospital de Terrassa


Terrassa, 29 d’octubre de 2019. – Coincidint amb el Dia Mundial de l’ICTUS,  els professionals de Medicina Interna, Neurologia, Rehabilitació i Infermeria del Consorci Sanitari de Terrassa (CST) van estar informant sobre la importància d'una detecció ràpida de la malaltia i també sobre què pot fer la població per reduir els seus factors de risc a l’Hospital de Terrassa. 

(+)
Èxit de participació en la segona edició de la Cursa de les Ciutats de Terrassa

Èxit de participació en la segona edició de la Cursa de les Ciutats de Terrassa


El passat 27 d’octubre es va celebrar la segona edició de la Cursa de les Ciutats contra el Càncer de Pàncrees a Terrassa, que va aplegar un total de 2.300 participants. Aquesta segona edició va doblar en nombre la participació de l’any passat. 

(+)
El Consorci Sanitari de Terrassa participa en l’elaboració de la Guia de bones pràctiques per a l’avaluació neuropsicològica en l’Àmbit de la Salut Mental

El Consorci Sanitari de Terrassa participa en l’elaboració de la Guia de bones pràctiques per a l’avaluació neuropsicològica en l’Àmbit de la Salut MentalTerrassa, 24 d'octubre de 2019. La Dra. Gemma Garrido, de l’Àmbit de Salut Mental del Consorci Sanitari de Terrassa (CST), ha participat en l’elaboració i la presentació de la Guia de bones pràctiques per a l’avaluació neuropsicològica en l’Àmbit de la Salut Mental, que s’ha elaborat des del Grup de Treball de Neuropsicologia i Salut Mental, de la Secció de Neuropsicologia del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC). 

(+)
L’obra Social La Caixa concedeix un ajut de 6.000 euros a un  projecte de Salut Integrativa de l’Hospital de Terrassa

L’obra Social La Caixa concedeix un ajut de 6.000 euros a un projecte de Salut Integrativa de l’Hospital de Terrassa


Terrassa, 23 d’octubre de 2019.  Un any més, el Consorci Sanitari de Terrassa i l’Obra Social La Caixa han signat un acord on l’Obra Social concedeix un ajut a la Unitat de Salut Integrativa del CST. 

(+)
El Consorci Sanitari de Terrassa informa sobre la prevenció de caigudes

El Consorci Sanitari de Terrassa informa sobre la prevenció de caigudes


Els dies 15 i 17 d’octubre la Comissió de Seguretat del Pacient del Consorci Sanitari de Terrassa (CST) va col·locar una taula informativa sobre els mètodes preventius que hi ha per evitar les caigudes en la gent gran a l’Hospital de Terrassa, a l’Hospital Sant Llàtzer, a diferents dispositius d’Atenció Primària i a la Plaça Vella.
(+)
Conclou la primera fase del Projecte d

Conclou la primera fase del Projecte d'Humanització de la Planta de Pediatria


Terrassa, 8 d’octubre de 2019 – L’Hospital de Terrassa va celebrar una festa juntament amb l’Associació Unidos x Ellos per cloure la primera fase del Projecte  d’Humanització “Somia amb un arc de Sant Martí” de la Planta de Pediatria amb la incorporació del mobiliari cedit per l’empresa OkSofàs per la sala d’espera i la sala de jocs de la planta 11.  

(+)
Un treball del Servei de Nefrologia del Consorci Sanitari de Terrassa premiat per la Sociedad Española de Enfermería Nefrológica

Un treball del Servei de Nefrologia del Consorci Sanitari de Terrassa premiat per la Sociedad Española de Enfermería NefrológicaTerrassa, 8 d'octubre de 2019. En el marc del LXIV Congreso Nacional de la Sociedad Española de Enfermería Nefrológica (SEDEN), s’ha atorgat el Premio al mejor trabajo de investigación sobre innovación en técnicas dialíticas al treball “Resultados de un programa de ejercicio físico domiciliario en pacientes con enfermedad renal”, realitzat per professionals del Servei de Nefrologia del Consorci Sanitari de Terrassa (CST). 

(+)
VIII Jornada Saludable: prevenir el càncer amb dieta i activitat física

VIII Jornada Saludable: prevenir el càncer amb dieta i activitat física


Terrassa, 4 d’octubre de 2019. L’Hospital de Terrassa va acollir la VIII Jornada Saludable, sota el títol: Activitat física, dieta i càncer organitzada pel Servei d'Oncologia  Mèdica del Consorci Sanitari de Terrassa i la Unitat de Medicina de l'Esport del CAR de Sant Cugat.

Així mateix i com a cloenda de la jornada, el dissabte 5 d'octubre, es va celebrar una nova edició de la MARXA POPULAR de 8 km amb el lema "Prevenim el càncer amb dieta i activitat física!" per l'entorn de Torrebonica.

(+)
El Consorci Sanitari de Terrassa guardonat en la 1a edició dels Premis BSH - Best Spanish Hospitals Awards

El Consorci Sanitari de Terrassa guardonat en la 1a edició dels Premis BSH - Best Spanish Hospitals Awards


Madrid, 26 de setembre de 2019. L’Hospital de Terrassa ha estat distingit en les categories diagnòstica de l’aparell circulatoridiagnòstica de ronyó i vies urinàries i en la global de resultats en la 1a edició dels Premis BSH - Best Spanish Hospitals Awards celebrada a Madrid el passat 26 de setembre.

(+)
Jornada sobre com la tecnologia pot ajudar a les persones grans a l

Jornada sobre com la tecnologia pot ajudar a les persones grans a l'Hospital de TerrassaTerrassa, 20 de setembre de 2019.- El divendres 20 de setembre es va celebrar a l’Hospital de Terrassa la Jornada “Com pot ajudar la tecnologia a les persones grans?”, organitzada pel Grup de Recerca Cervell, Cognició i Conducta del Consorci Sanitari de Terrassa (CST). 

(+)
Els Castellers de Terrassa a l

Els Castellers de Terrassa a l'Hospital Sant Llàtzer


Terrassa, 14 de setembre de 2019 – Per cinquè any consecutiu, i sota el lema “Castells amb la tercera edat”, el passat 14 de setembre l’Hospital de Sant Llàtzer va acollir un dels actes de la celebració de la XXV Diada en record d'Emili Miró que celebren els Castellers de Terrassa.

(+)
El Consorci Sanitari de Terrassa als  Corporate Games

El Consorci Sanitari de Terrassa als Corporate Games


Terrassa, 13 de setembre de 2019 – Entre els dies 13 i de 15 de setembre es va fer a Terrassa la 1a edició dels Corporate Games amb l'objectiu que a les empreses i corporacions s’incorpori la pràctica esportiva com a element actiu en l'aposta per la responsabilitat social empresarial. 

(+)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea